Tips til bombarda og fluefiskeri i put and take søerne – af Dennis Heine Sørensen


Hej alle medfiskere.

Her i den kolde tid,er det meget vigtigt at fiske dybt når der fiskes put and take. Enten med sink tip eller synke Line når der fiskes flue.

Eller hvis du er til bombarda fiskeri, så prøv et 1-2 gr. ul skeblink belastet med et stykke synk ca. 50-60 cm foran blinket. Lad det gerne stoppe helt op,og gå til bunden en gang imellem, for så at starte det hurtigt op igen. Den metode har mange nysgerrige ørreder på samvittigheden.

K&B og godt nytår derude

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler