Storkesøen Ribe – fiske & familiepark


Storkesøen
Storkesøen ørreder

Storkesøen er et oplagt udflugt- og feriested, dette uanset om man er en øvet sportsfisker, om man vil prøve sig for første gang eller blot nyde vores dejlige omgivelser. Området er anlagt så det tilfredsstiller både den øvede fisker og familien, der vil prøve ”Put And Take” fiskeriet for første gang.  Vi vil altid stå til rådighed med vejledning og gode ideer.

Hos os finder man en lille oase med en skøn natur. Vores søer er anlagt på gamle tulipanmarker, men fremtræder nu som et spændende kuperet område, hvor meget af den danske fauna er repræsenteret og samtidig hjemsted for et rigt fugleliv.

Vi har et samlet areal på 10 hektar med i alt 3 søer, hvor der i sæsonen dagligt udsættes fisk – én til to gange alt afhængig af aktivitet. I søerne er der regnbueørreder, tiger- og guldørreder samt røddinger fra 1 – 10 kg samt geder. Fiskene kan rengøres ved de 2 overdækkede rensepladser. Rundt om søerne er der mange borde og bænke.  Hele området er handicapvenligt anlagt og naturligvis også med toiletter.

Vi har åbent hele året. I sæson fra kl. 6:00 – 21:00 og uden for sæson fra solopgang til solnedgang.

Fiskepriser

Feriehytter og ferielejligheder

Vi har 10 feriehytter á 88 mmed 6 sovepladser + 15 m2 terrasse og 8 ferielejligheder á 30 m+ 15 m2 terrasse begge med parkering direkte ved huset.

Hytter

Feriehytterne er indrettet med kombineret køkken og opholdsstue, badeværelse og soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. På 1. sal er der 2 værelser med hver 2 enkeltsenge.

Ferielejlighederne er indrettet med kombineret køkken og opholdsstue samt badeværelse. I opholdsstuen er der 2 sovepladser og på 1. sal er der ligeledes 2 sovepladser.

Såvel feriehytter som lejligheder har gratis trådløs internet, fladskærm, porcelæn og bestik, køleskab, keramisk kogeplade, emhætte, kaffemaskine, ovn, 120 liter fryser samt terrassemøbler.

Pris top

Pris midt

Pris bund

Naturcamping

Har du din egen campingvogn eller autocamper, er der mulighed for at campere lige ned til én af søerne, hvor der er adgang til toiletfaciliteter.

Naturcamping

Grejbutik

Storkesøen kiosk

Har du glemt noget, brækket din fiskestang eller blot mangler at få suppleret din fisketaske op, så kig ind i vores velassorterede grejbutik, hvor der også kan lejes fiskestænger for 30 kr.

Kiosk

I kiosken kan der købes mad, der enten kan nydes i vores pavillon eller på terrassen med udsigt ud over søerne.

Kontakt:

Storkesøen Ribe
Haulundvej 164
DK-6760 Ribe
Tel.: +45 7541 0411
E-mail: info@storkesoen.dk

For hjemmeside: Klik her..

Regnbueørreder

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler