Serritslev Fiskepark


Vurdering: 5 ud af 6 snæbler

Serritslev Fiskepark – Ørreder så langt søerne rækker

En af de eneste put and take søer der sætter fisk ud flere gange om dagen.

I og for sig er der 4 søer der hører under Serritslev Fiskepark. De 2 af dem hænger sammen, men er separeret af en tange med en lille bro, hvor vandet løber under og giver mulighed for, at fiskene fra den ene sø kan vandre over til den anden.

Naturen er helt vidunderlig omkring søerne og fiskene er flotte og velsmagende. Jeg hæfter mig især ved de næsten perfekte finner og den kraft fiskene udviser i fighten.

Derudover er der så mange fisk, at selvom 2 af søerne er store, ses fiskene regelmæssigt uanset hvor man står.

God velplejet sø, dog ligger ejer efter min mening ikke så meget tid hos gæsterne og man får nemt opfattelsen af, at søen fungerer specifikt som pengemaskine.
Priserne for fiskeriet er jeg heller ikke tilhænger af. 2 timer koster 90 kr.

Men det er kun min mening og i dette tilfælde er det underordnet hvad jeg syntes. For selve søen og fiskeriet er fantastisk!

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler