Powerbait tip til put and take om vinteren


Tip fra Jack

Tip til  til put and take fiskeren:

Mange har deres powerbait stående udenfor i skuret eller lignende året rundt og henter det derfra inden turen går til den lokale put and take sø. I den kolde tid kan ens powerbait være frosen og umedgørlig.

Det er en god ide, dagen inden fisketuren, at sætte Power Baiten på en alm radiator, og lade det blive lunt, (husk låget skal være skruet ordentligt på)

Inden man tager afsted pakker man lige Power Baiten ind i et viskestykke/håndklæde. hvis man ikke har en taske hvor der er skum til at have dem stående i.

På denne måde holdes det blødt længere og ofte fanger det bedre end koldt (min erfaring) jeg gætter på det er p.g.a. duftstofferne afgiver mere duft mens powerbaiten er varm end når det er kold.

Knæk og bræk!

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler