Myrup Fiskepark – anmeldelse af Jonas Kærlin


Myrup Fiskepark

Myrup Fiskepark er fordelt på to søer, en stor og en lille. Den store sø er for alle og her må der fiskes med spin, flue og Powerbait, hvor den lille sø kun er for spinne- og fluefiskere. Den lille sø vil ejeren gerne holde fri for kunstig agn, da vandet er sprit klart, og egner sig rigtig godt til at spotte fiskene i.
Den store sø, er den der bliver sat flest fisk ud i, men man skal bestemt ikke undervurdere den lille sø, den kan godt indeholde en stor overraskelse for den dygtige flue eller spinnefisker.

DSC_0799 modifiedStore fisk og spændende arter

Myrup fiskepark har ligget der en del år, men for to år siden, fik søen ny ejer Jonas Tram.
Siden da har søen virkelig fået en oprejsning, der er stillet nye bænkesæt op, opstillet skraldespande, og der er et ude das til den trængende.
Det mest spændende har dog været udsætningerne, de sidste år har mange fangstrapporter været præget af både store og smukke fisk fra Myrup.
Primært bliver der sat regnbueørreder ud, op til 5-6 kg. en gang om ugen. Men når vandtemperaturen er kølig, bliver der sat regnbueørreder ud helt op til 10 kg.+ udsætning af store brødding og bækørreder.

Put and take søen som ligger tæt på Næstved er vel besøgt, og man skal til tider meget tidligt op i weekenden, hvis man skal have en plads ved Myrup Fiskepark.

DSC_0854 modifiedMin oplevelse af søen

Jeg finder søerne og området omkring, ren og velholdt.. Da søerne har eksisteret længe, er der vokset godt med træer og buske op, hvilket giver en hyggelig stemning.
Man finder altid en god bestand/et stort antal fisk i søerne, samt mange forskellige arter, hvilket gør fiskeriet spændende, da man ikke hvad der hugger. Mest spændende for nogen er, at man ikke ved om det er en rigtig grov/stor fisk man får på krogen.

Jeg var der to dage i træk i påsken, og så tre forskellige arter blive hevet på land. Fiskene blev på de to dage, både taget på Powerbait, flue og gennemløber.

DSC_0872 modified

Blandt andre mødte jeg lille seje Oliver, som fangede en brødding på hele 3,7 kg på gennemløber. Selv fik jeg en regnbueørred på hele 9,1 kg ligeledes på gennemløber. De samme to dage blev der fanget flere fisk over 8 kg, så alt i alt,
et par rigtig fede dage ved søen.

Søen kan godt være lidt følsom overfor varmen om sommeren, hvilket gør vandet grønt, og fiskene lidt sløve. Det arbejder ejeren dog på at udbedre, ved at have sat en pumpe op i søen, der burde afhjælpe disse problemer.

Der kan betales med MobilePay og kontanter/selvbetjening ved søen.
Husk!
lige penge til at smide i boksen, når du har udfyldt dit fiskekort.

Søen passer også godt til svagt gående, da man flere steder ved begge søer, kan parkere få meter fra vandet.

Priser Myrup fiskepark:

2 timer 100kr 2 fisk
3 timer 120kr 3 fisk
4 timer 140kr 4 fisk
6 timer 160kr 6 fisk
8 timer 180kr 8 fisk
Dagskort 300kr 15 fisk

Der er halv pris på alle fiskekort til børn under 12 år og pensionister.

Alt i alt kan jeg rigtig godt lide at komme i Myrup, og har kommet der meget de sidste 5 år, og har fulgt med i den udvikling fiskeparken er gået igennem. Man bliver mødt med et smil af ejeren og kontrollanterne hvis man overholder de gængse regler ved søen, og her er altid godt med fisk. Måske en af de søer på Sjælland, hvor nogle af de aller største fisk bliver sat ud. Ejeren Jonas bruger meget tid på at besøge forskellige dambrug i Jylland, og finde de helt rigtige fisk i de arter og størrelser, han vil have i sin fiskepark.

Myrup Fiskepark er helt sikkert et besøg værd, og husk frisk line og skarpe kroge, din næste PR kan sagtens gemme sig i den 8 meter dybe sø.

Her kan du se udsætninger og fangstrapporter fra søen:

Du kan følge med på deres hjemmeside: myrup-fiskepark.dk

Link: Myrup fiskepark på facebook

/Jonas Kærlin

Min ørred på 9,1 kg. fra Myrup

9,1 kg. put and take

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler