Historie og vintertip til put and take fiskeri – af Rasmus Hansen


Da jeg var lille var det bedste jeg vidste var, når jeg skulle ud og fiske regnbueørreder! Jeg blev inviteret med på en tur med mit fritidshjem på ørred tur. Jeg glædede mig i flere dage til den tur.  Jeg kan faktisk selv godt huske den dag idag! Vi kørte over til poppelsøen og jeg fik rigget min stang orm med regnorm og flåd.  Jeg kastede min regnorm bag en pumpe ved poppelsøen og mu var det bare at vente! Efter 10 minutter var der allerede action. Jeg husker stadig fighten idag! Den ørred fightede for livet, efter 5 minutters fight undrede jeg mig over jeg ikke så den. Men pludselig spark uhyret! Og efter 30 sekunder så sætter den sig fast og min line sprænger. Nå… på med en ny krog og på med en orm. Efter 30 minutter uden et nip, så går flådet under og jeg giver tilslag og jeg mærker fisken. Efter 2 minutter er den på land og jeg er glad. Fantastik dag! 🙂

Tips til p&t

– om vinteren kan regnorm være vildt effektivt, men det er vigtigt at ormen kommer nær bunden ellers får man et mindre antal fisk 😉

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler