Himmerlands Fiskepark


Fiskepark

Vi byder velkommen til vores ørredfyldte put and take søer. Der er dagligt personale til stede der kan være behjælpelige med både omkring det at fiske og overnatning.

Fiske muligheder:

4 Søer udgør fiskeparken. 2 til privat og virksomheds-udlejning samt vores 2 hovedsøer.

I Himmerlands Fiskepark udsætter vi dagligt ørreder, nogle med en vægt op til 8-10 kg. Vi udsætter mange ørreder også mindre der er mere hugvillige, så de familier med børn der besøger søen kan få en god oplevelse med fisk på krogen.

Store sø:

Der fiskes generelt mest i vores to hovedsøer hvoraf den ene er større end den anden. Den større sø er omkranset af træer og små græs-beklædte høje men stadig med god plads til at svinge stangen. Vi har opsat borde og bænke så madpakken kan nydes eller grillmaden som kan grilles på vores frit tilgængelige opsatte grill.
Vi har også lavet det vi kalder Pandekagehuset.  Indeni finder man borde og bænke der omgiver en bålplads, hvor man på en plade kan lave sine egne bålstege pandekager.

Der er altid godt med fisk i den store sø hvor alle har mulighed for at få fisk med hjem til aftensmaden.

Lille sø:

Trods sin størrelsen står vores “lille sø”, for mange af de fangster der gøres hver dag hos os. Både store og små fisk lader sig til tider nemt narre her.
Også her har vi opstillet borde og bænke og man finder nemt læ for vinden under de store træer der står på den ene side.
Søen har et dybt hul hvor de helt store fisk til tider godt kan lide at stå. Får man bid her er det ikke til at sige om man pludseligt skal ud i en halv times kamp med en 10 kg´s ørred eller en mindre på 500 gram. Det er der mange af vores gæster der finder spændende.

Udlejnings søer:

Vi har to helt små søer der kan lejes hvor man får sine helt egne ørreder i, og hvor man kan fiske helt for sig selv om man er familie eller firma.
Der vil blive sat godt med fisk ud i den lille sø man lejer og der er mulighed for at vælge nogle gode tunge fisk. Fiskene fighter utrolig godt og smagen af ørrederne der fanges i fiskeparken er helt som den skal være.
Der kan grilles eller tændes bål lige ned til den lejede sø og fiskene kan spises med det samme, hvis det er det man ønsker.

Fiskeripriser:

2 timer — 60 kr. – kun i dagtimerne (06:00-23:00)

4 timer — 100 kr. – kun i dagtimerne (06:00-23:00)

Dagkort fra 06.00 til 19.00 eller 11:00-23:00 — 150 kr.

Natkort fra 19.00 til 07.00 — 150 kr.

Børn under 10 år, halv pris i følge med voksen (forudsat den voksne køber fiskekort)

Køb 10 fiskekort og betal kun for 9 (Gælder kun dagkort og natkort)

Vi har rensebord og toiletfaciliteter ved søen.

Mange venlige hilsener

Personalet i Himmerlands Fiskepark

Åben hele døgnet – året rundt

LUNDBY – HALKÆRVEJ 179 – 9240 NIBE

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler