Fluen der kan redde hele turen til put and take søen – af Henrik Eskild Kristensen


Jeg har altid haft èn bestemt flue med i min grejkasse når jeg har fisket put and take. Uanset om jeg har fisket flue eller spinnefiskeri, er det som om at hvis alt er gået galt og der ikke er fanget fisk, så tyr jeg til denne flue og stort set altid med gode resultater.

Fluen som jeg mener alle bør have som backup i grejkassen er ” JULETRÆET ”
En fantastisk flue der har reddet mig fra mange 0-ture.
Mvh
Henrik Eskild Kritensen

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler