Bækhuse put and take


IMG_0098

Bækhuse fisk & ferie har fået nye ejere fra efteråret 2014.

Bækhuse put and take er et rigtigt skønt sted i det sydlige Jylland få km. fra Henne strand. Der er 2 dejlige søer på ca. 13000 2m med flere forskellige fiske arter i, blandt andet bækørred, kildeørred og regnbueørred.

Størrelsen er fra 1 kg. og op til 10 kg. Der er flere skønne fiskesteder langs søerene hvor der er stangholdere samt borde og bænke, der er ligeledes sat læhegn samt små hytter op, hvor man eventuelt kan nyde sin medbragte madpakke og sidde at nyde udsigten til søerne men man fisker, er det dårlig vejr eller trænger man blot til en pause er der kommet en ny kaffestue man kan søge ind i, der er naturligvis fine toilet forhold, der er også kommet noget nyt til de lidt mindre en ny legeplads med bland andet en ny hoppepude.

Nybygget rense fiske plads med frysere hvis behovet skulle opstå samt en mindre butik med salg af grej, slik/ vand. Åbningstider kan ses på døren.

Ved den overbygget terrasse er der en stor grill plads der frit kan benyttes med plads til rigtig mange hvis der skulle være arrangementer der er ligeledes en dejlig bål plads med brænde til fri afbenyttelse. Der er desuden værelser til udlejning hvis fisketuren er over flere dage eller foreninger vil holde weekendfiskeri. Man er også velkommen i telt eller jcampingvogn/autocamper

Der er gode P forhold også til busser.

Hunde er altid velkommen men skal føres i snor.

Vi er til at finde her:

Bækhuse vej 55
6855 Outrup
GBS koordinater 55°42’37.1″N  8°22’50.5″E

Åbningstider:

Hele året rundt fra kl. 05,30 til kl. 22,00

Kontant:

Mail.Lars@beakhuse-putandtake.dk

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler