Aalsbogaard Lystfiskersøer


Aalsbogaard

Hos os finder man ro fra hverdagens stress og jag. I flotte grønne omgivelser tilbyder vi et meget spændende og varieret fiskeri, uanset hvilken af vores 3 søer man vælger at kaste snøren ud i.

Søerne & fiskearter

DSCN1877

Søerne er fordelt således at der er en lille sø, en mellem sø og en stor sø. I alle søerne kan der fanges guldørred, regnbueørred, bækørred, tigerørred, gedde, sandart, aborre, ål, skalle, spejlkarpe, græskarpe, skælkarpe.
Vi hjælper gerne med foreslag til fangstmetoder og agn.

Den største af vore søer er på ca. 20.000 m2. I hele området er der er anlagt veje, så man kan køre ned til bredden af alle søerne.
Nord og øst for den store sø ligger de 2 mindre søer på sammenlagt 20.000 m2, smukt placeret i et lækkert kuperet terræn.

Faciliteter

Vores butik og café holder åbent hele året rundt. Fiskegrej, slik, is, chokolade, diverse drikkevarer, hotdog og toast med mere, kan købes til fornuftige priser.

Man kan overnatte ved den store sø da vi har oprettet en lille campingplads helt ned til søen. Her kan man som fiskende gæst overnatte i telt, campingvogn eller autocamper.

Til børnene har vi lavet en naturlegeplads med gynger og vippe etc.

Toilet og bad-faciliteter er også at finde i samme bygning som Vores butik og café.

Find vej:

Aalsbogaard Lystfiskersøer og camping*
Store Landevej 125
5560 Aarup

DSCN1825

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler