4 store fisk fra Tusaagaard put and take – af Knud Hansen


Hejsa Med jer

jeg sender hermed en lille historie om en kanon dag ved Tusegaard P&T

Jeg var afsted en meget tidlig morgen op til Tusegaard Put and Take, allerede da jeg ankom til søen var der rigtig meget liv i vandet , jeg gik lige lidt rundt om søerne inden jeg fik gjort klar. Derefter besluttedejeg  mig for at starte i sø 4 og der skulle ikke gå lang tid før den første fisk viste interesse for mit blink “lille hvid stripper”. Jeg  kastede engang mere efter fisken, den vendte med det samme,den tog den den med et kraftig hug og tog hurtig et meget langt udløb..

20140601_055340

Det var en lang og god fight fisken vejede 5,2 kg og det viste sig at skulle blive meget bedere da det blev til 4 fisk over 5 kg super dag, fisken på billede vejer 5,5 kg

Tak til Tusegaard put and tale

mvh. Knud

Recent Content