2 tips til put and take fiskeri – af Brian Vargas Møller Iversen


tip 1

Tjek evt vindretningen på dagen, da fiskene ofte har tendens til at opholde sig i den del af søen hvor der er pålandsvind

tip 2

Hvis du ikke har fået kontakt på fx en blink/spinner i en bestemt farve på ca 15 minutter, så lad vær at blive ved at bruge den. Prøv at skift til anden farve. Når det er prøvet nogle gange, så skift, så du fisker enten hurtigere end langsommere og med spin-stop.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler