Gulp! Alive – hav dem altid på dig når der skal fiskes flade


Billede 10

Fiskeri efter de ”flade” er en populær form for fiskeri hvor alle kan være med. Typisk fiskes der meget ”lavpraktisk” dvs. en simpel udrustning med stang og hjul, og et traditionelt forfang med 2 kroge, og et lod. Naturlig agn, såsom sandorm og børsteorm er de foretrukne agntyper. Dog er der dage hvor disse agn ikke lige er til at købe, og så kommer Gulp! til sin ret. Den kunstige orm har i flere år bevist sit værd og de fanger mange fisk. Et rigtig godt alternativ, som man altid bør have på lager.

Køb dem her

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler