« Tilbage til Multefiskeri Fiskeri med brød

Intro til fiskeri med brød

Brød er efter min mening det ultimative agn til multe. De kan ikke lade være med at smage på den lille lækre sammenrullede kugle, hængende midt i vandet under flåddet. Eller det spraglede stykke brødskorpe sat på for, at flyde i overfladen omkring molen, bolværket eller stenene, hvor multe-stimen går og indtager små fiskelarver, krebsdyr og alger.
Da multefiskeriet som regel indbærer at man skal spotte fiskene for at fange dem, (om det er med flue eller brød, har denne regel ingen undtagelse) Kan man sige at man har en fordel når man fisker ved havnen, molen eller lignende. Fisken er ikke nær så sky som ved kysten og man har også fordelen ved at kunne stå højere oppe og derved få bedre blik for multernes færden.
Når du bruger flåd, uanset om det er på kysten, i havnen eller på molen. Er det en en god idé at bruge gennemsigtigt flåd for ikke at skræmme mere end højst nødvendigt.

 

drennan-giant-crystal-waggler

Flåddet her kan købes med blybelastning så brøddet kan svæve frit omkring nedenunder og man er fri for synligt, frithængende bly til at skræmme den sky multe.

Brød video

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Peter Olesen fanger multe på brød på Nordkysten d. 25. september 2011

Grej anbefales:

Hurtigt overblik

d-webWilliamson Jet Popper D
Til tropiske salsvandttorpedoer og danske gedder.
De mange dybe ud-fræsninger i fronten laver et stort boble spor i vandet.
– 4 farver i 2 størrelser.
– Længde: Vægt: Arbejdsdybde:
133 mm 55,5 g Overflade
178 mm 120 g Overflade
– Monteret med VMC Fish Fighter trekroge.

Køb den her