Kystfiskeri med ul-grej – fra Skagen til Sønderborg – 3 dage i juni (solgt)

Hvem:

Hej. Mit navn er Jari. I de seneste 3 år har jeg, hvert år, guidet godt 200 mennesker til flere fisk i Jylland, på Fyn og Sjælland.
Jeg fisker mere end 300 dage om året over hele landet, og har gennem de sidste 4 år, søgt efter nogle af landets mest sikre og velfangende fiskepladser/strækninger på kysten og i fjorden.

95% af de mennesker jeg har med ude for at fange havørred, fanger fisk. og 9 ud af 10 som ikke før har fanget en, fanger den første havørred på mine ture.

Jeg udbyder nu den hidtil mest spændende og hæsblæsende tur. En tur som jeg ved giver godt med action og uforglemmlige oplevelser. Den kan bydes på, på auktion lige her: Fra Skagen til Sønderborg

Obs. Kun én person kommer med. Vinderen af auktionen.

Bemærk: Man skal være i god form for at kunne være med, men man behøver dog ikke synderlig stor erfaring indenfor kystfiskeri, for at få det bedste ud af turen. Alle kan være med…

Oplev de bedste kystpladser og fjordpladser langs den jyske østkyst. Fra Skagen til Sønderborg. Vi fisker med ultralet grej og der fiskes kun på de strækninger, hvor jeg gennem tiden har fundet de største fisk. Så hold på hat og briller og glæd dig til 3  lærerige og actionfyldte dage.

Dette bydes der på – tur-pakken indeholder:

  • En ny og lækker UL-stang. Læs om den her: Årets UL-stang
  • 10 lækre UL-Snurrebasser NO. 0. ( 8 gram)
  • Guidet fiskeri alle 3 dage.
  • 2 overnatninger
  • Kørsel alle 3 dage

Vinderen af auktionen og jeg, finder i fællseskab 3 sammenhængende dage, i den sidste halvdel af juni, hvor turen kan eksekveres.

Vil du opleve hvad Danmark/Jylland kan, når det kommer til fiskeri efter havørred fra kyst og i fjord, og vil du lære at håndtere halvstore og store havørreder, med en af landets mindste fiskestænger, så er denne tur noget for dig.

Medbring selv:

  • Waders
  • Fiskehjul evt. fra str. 1000 til 2500.
  • Tøj til alt slags vejr

Mad:

  • Vi spiser undervejs, når vi har lyst. Mad skal selv købes og er ikke inklusiv.

Jeg glæder mig til at give dig dit livs fiskeoplevelse i Danmark.

/Jari – fiskesæson.dk og campingogfiskeri.dk

Byd her: Fra Skagen til Sønderborg

Lidt billeder af nogen af de herlige mennesker som jeg har guidet og lidt fra egne ture: