Kystfiskeri – tip til bombarda og rejeflue


Tippet er indsendt at Jonas Hansen

Kystfiskeri Bombarda med Flue

Fisker du med en rejeflue og bombarda-flåd, så lad fluen nå helt ned til bunden og giv så et kraftigt ryk for på bedste mulig måde at simulere en reje der bliver skræmt (du kan næsten ikke trække for hårdt). Fiskene bider typisk når rejen falder ned igen, så hav altid kontakt til fluen.

Knæk & bræk

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler