Steelhead & pattegris


En beretning fra Carsten Mikkelsen.

Vi var 3 mennesker der tog afsted fra Esbjerg kl 05.00 om morgenen og satte kursen mod Kolding.

Vi blev enige om at prøve svineryggen ved havnen.

Solen skinnede og det blæste meget, men vi stod i læ p.g.a.den store vold “svineryggen”

Da jeg ikke havde fanget en steelhead før, må jeg indrømme at jeg blev overrumplet af dens kraft. Efter at have hugget forsigtigt troede jeg egentligt kun at det var en mindre fisk. Jeg tog fejl. Kort efter tilslag tog den gevaldige udløb og flere spring over meteren. Jeg var sikker på at jeg havde kroget en rigtig god havørred, men da en steelhead på 1,6 kg og 54 cm var landet, tog det mig efterfølgende lidt tid for at komme mig over overraskelsen. Og i en periode var jeg helt oppe at ringe. Så fed en fight og virkelig en smuk fisk!

Fluen der lokkede fisken til hug var en pattegris, fisket med et bombarda-flåd.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler