Magic Minnow D360°


Magic Minnow D360°

D360 er det nyeste og absolut hotteste blink fra Magic Minnow. Den er et gennemløbsblink designet til at fange flere fisk, og miste færre. D360 kaster langt og har en provokerende uregelmæssig gang, som vil tiltrække ørrederne fra lang afstand.

Ved spinstop roterer blinket lokkende ned gennem vandet, nøjagtigt som man kender det fra Snurrebassen.

Udviklingen af blinket startede for 2 år siden og dette år oplevede Kinetics testfisker David Thormar hvor uhyggelig effektiv blinket kan være. På en tur fangede han intet mindre end 5 fantastiske blankfisk over 3 kilo. Den største vejede 4,8 kg.

Findes i 10 forskellige farver hvor nogle af dem er ultraviolette.

Lidt om UV farverne.

Videnskabelige undersøgelser har for længe siden vist at fisk kan se lys i det ultraviolette spektrum. UV-lys gennemtrænger vand lang bedre end almindelig lys, og kan i klart vand ses i op til flere hundrede meters dybde

Fiskene bruger evnen til at se UV-lys i forbindelse med fødesøgning og revirhævdelse. Flere undersøgelser viser at blink der er malet med UV-maling, under flere forhold fanger flere fisk end almindelige agn.

UV agn fra Magic Minnow er lakeret med den bedst tænkelige UV-lak for at maximere den fluoriserende effekt. Denne lak kaldes for FluoMax.

FluoMax er især effektiv i svag belysning, uklart og grumset vand eller meget koldt vand.

Det menneskelige øje er ikke i stand til at se lys i UV-spektret.

NB. D360 leveres ikke med kroge.

Du kan købe den her.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler