Kystfiskeri – små pynter eller stenrev


Pladser med de små pynter er gode til sommer fiskeriet tidlig morgen og sen aften. For mit vedkommende er det små reje fluer der fungerer disse steder men også små fiske-imitationer som tobis, sild og brisling.
Små stenrev, når man taler kystfiskeri, fisker næsten altid godt i faldene vand, men på nogen pladser med små stenrev kan det godt være omvendt.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler