Kystfiskeri havørred – tobis imitationer


Tobis fluer virker kanon når vandet når de 6 grader i foråret og når vandet er 12 grader om efteråret. I sommerhalvåret når solen står op, står tobiserne også op. Det kan det være en god ide når de første solstråler rammer vandet at skifte rejefluerne ud med en tobis flue. Pladser med et meget sandede stræk er at fortrække da det er DER de har deres “bopæl.”Og derfor også er der havørrederne jager dem. April til oktober.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler