Kystfiskeri havørred – sild og brisling imitationer


I det sene efterår hvor vandtemperaturen kommer ned på 5-10 grader begynder der at ske noget sjovt.

Mange lystfiskere ser i denne tid mange fisk i fjorden og på yderkysterne men de er svære at narre. Sildene og brislingerne kommer i store mængder ind til kysten eller meget kystnært og har man de rette imitationer, kan man opleve et kanon fiskeri, enten på fluestangen eller spinnestangen med et bombarda flåd.

November til januar.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler