Kystfiskeri havørred – reje imitationer


Rejefluer er nok de bedste allround flue til kystfiskeri og da det nok er DEN føde ørreden indtager først når den kommer ud i saltvand som smolt, kan man måske sige at det at spise rejer er indlæst på rygraden af de populære havørreder. Det er heller ikke nogen hemmelighed at selv de allerstørste ørreder sagtens kan tages på en lille rejeflue.. I dag findes der gode fluebindere som mener at de har “fluen” og at deres flue har det der skal til – inkl. Mig selv. Men facts er at nogle dage virker simple fluer bedre end de mere avancerede og omvendt. Man kan aldrig vide sig sikker med sin ellers foruddømte topflue.

Men jeg ved at indtags teknikken kan gøre/være forskellen på de mere enkle rejefluer og dem man selv vil kalde super imitationer af rejer.

Rejefluerne kan bruges hele hele året.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler