Hvordan undgår du at miste krogede havørreder?


Rigtig mange havørred fiskere oplever at kroge fisk, som så efterfølgende mistes under fighten.

Meget ofte skyldes det, at havørreden ruller i overfladen. Hvilket resulterer i, at krogen rykkes fri af ørredens mund fordi blinket presser krogen ud.

Det kan løses ved bruge 2 springringe mellem blinket og krogen. Monter 2 springringe efter hinanden og monter derefter krogen.

Et andet tip i denne sammenhæng er at fiske med enkeltkroge med stort kroggab og stort øje så spring ringen kan monteres i den.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler