Havsöringsguiden Småland – Öland – Bog


Havsöringsguiden Småland – Öland
Kystfiskeriet på Öland er legendariske Pelle Klippinge netop udkommet med en super god bog, hvor han tager læseren med rundt omkring Øland, og deler ud med de bedste pladser.

I bogen får du et meget detaljeret kort, der omhandler både småland og Öland, stednavne og GPS punkter. Bogen er på 144 sider og kan varmt anbefales.

Bogen kan købes hos janogbo i butikken eller på webshopen.

Køb online lige her.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler