Havørred på kysten


Hej Fiskesæson. Jeg har endnu engang været på kysten iaften, og denne gang var det ikke fiskekarusellen jeg kørte, nej denne gang var det virkelig strøm i stangen, jeg havde fisket ca 3 timer og mørket var faldet på, jeg havde lige sidder og snakket med to gutter som gik med blink, de havde ikke mærket noget og jeg heller ikke, vi hævede mødet og jeg gik i vandet til sidste træk, i 3 kast fik jeg et tungt hug på fluestangen, den tog med det samme et laaaaaaangt udløb, faktisk så langt at den svømmende om på den anden side af stendiget, så jeg måtte op af vandet og over diget og så i vandet igen, vi kæmpede ca 15 min inden jeg fik den i nettet, og wauuu den var stor, op på land og en hurtig aflivning, de to gutter kom tilbage og gjorde store øjne, fisken var 69cm og vejede 3,9 kilo, er jeg glad ja det tror jeg lige jeg er 🙂

Recent Content