God tur til Öland hvor vi bl.a. vandt den store kystkonkurrence


Beretning fra Thomas Kristensen

Kære læsere.

Jeg er nu hjemme igen efter en rigtig god tur til Öland, hvor det alt i alt blev til 45 havørreder.. Største fisk fangede Rasmus Bovbjerg Jensen som er den han holder på billedet. Fisken vejer 4,16 kg og målte 68 cm. Super fin fisk. Jeg var så heldig at være på hold med Rasmus til Ölands traditionrige havørredkonkurrence og da jeg samtidig også selv fik en fin fisk på 2,2 kg gik vi hen og vandt det hele:-) Pga af et par afbud har vi stadige ledige plader til vores kundetur til Öland i efteråret. Ring eller kig ind hvis I vil høre mere om turen.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler