Fluer til kysten – efterår og vinter


Tippet er fra Dennis

Nu når vi snart datoen hvor de farvede fisk (havørrederne) bliver fredet den 16 nov. Så hvis man stadig vil tage sin fisk med hjem er det med at komme afsted til kysten og fjordene især i vigene, de er fulde af fisk.
lige nu er der mange farvede fisk imellem men man kan være heldig at løbe ind i en fin overspringer med løse skæl.

Fluen på billedet til højre, Final Pink Shrimp er efter min overbevisning fluen som vil kunne øge ens chancer for én god fisk. Dage med godt med vind fra siden eller skrå pålandsvind er denne flue perfekt er vandet derimod klart og spejl blankt er Final Shrimp nok et bedre valg.

Strategien er: Når fluen lander på vandoverfladen så lad den synke i 10 sek. for tit og ofte tager fisken fluen mens den synker.Så når man starter indtagningen kroger fisken sig selv, men ellers tænk på hvordan en reje bevæger sig – i små hurtige ryk med pauser imellem og fisk fluen derefter.

God fornøjelse!

Knæk & bræk derude!

TFO BVK fluefiskestang

Hvis du vil have den perfekte stang til dine flotte nyt fluer, så frygt ej. Vi har igennem længere tid undersøgt markedet for de bedste fluefiskestænger og fundet frem til en af de bedste, som samtidig er til at betale.

Temple For Outfitters BVK hedder stangen og en fluestang i den højeste kvalitet. Udover en uovertruffen høj kvalitet, så er stangen samtidig lavet i et elegant design.

Stangen er meget let hvilket er et must, når du skal kaste med fluen hele tiden. I den gode pris får du også en flot stangpose med og et cordura-rør til opbevaring. Et sidste plus ved denne stang er, at den kan deles i 4 dele, så den er utrolig nem at få med sig overalt.

Hvis Temple For Outfitters BVK skal med dig og dine fluer ud på nye eventyr, så klik på billedet eller tryk lige her for at købe den.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler