Et veloverstået kystarrangement med fiskesæson.dk


Når man afholder et arrangement med intens kystfiskeri over 2 dage, er det altid spændende at se om fiskene vil lege med. Havørrederne var i fokus og der blev fisket med blink, flue og bombarda efter de sølvblanke fisk.

Området omkring Udbyhøj ved udmundingen af Randers Fjord blev endevendt og der gik da heller ikke mange minutter før den første havørred sad på krogen. 56 cm. taget på grå Polar Magnus.

Derefter gik det slag i slag og de 2 motordrevne joller sejlede i pendulfart fra fiskeplads til fiskeplads.

Der blev taget godt med fisk under opholdet, nogen slog egen pr. mens andre fik deres første havørred.

Turen inkluderede fuld forplejning d.v.s morgen, middag og aftensmad + overnatning, endegrej og guide.

Vil man gerne selv afsted, kan man læse mere om overnatningsmuligheder med mere her: Udbyhøj

Fiskesæson.dk afholder et nyt arrangement senere på året. Der kommer et opslag op i juni måned med mere info om dette på forsiden.

Disse 4 blev taget af Jari – den ene guide – under forberedelserne til kurset/arrangementet. De huggede alle på et ældre sølvblink på under 2 timers fiskeri. De 2 største var over 50 cm. En god start. Derudover havde Michael – den anden guide – også held med forberedelserne. Nederst ses en ørred på 56 cm. taget på en hvid kystwobler.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler