Et godt tip til urokkelige sammensatte stangsektioner


Tippet kommer fra Niels Christensen

Mit tip går ud på altid at have to små stykker afklippet cykelslange med på tur.

Der sker jo ind imellem det, at man har fået sat sektionerne på ens stang lige vel godt sammen.

Når de så skal skilles igen ender man med at stå og hive og slide, og risikere at vride øjerne skæve.

Dette afhjælpes ved at ligge sine to små stykker slange på hver side af samlingen, et voilá, og har man et meget bedre greb og skiller let sektionerne ad.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler