Endnu en flot kystørred 03-11-2013


Beretning fra Jonas.

Efter 2 x 50 års fødselsdag lørdag aften/nat var jeg godt træt. Men fiskes skulle der. Jeg kiggede ud af vinduet og så det blæste en del. (Ca. 10m/s) men sidste søndag havde jeg haft godt fiskeri ligeledes i kraftig blæst, så jeg valgte at prøve lykken igen.
Denne dag ville min far John Stavski også med. Vi startede fiskeriet kl. 11:00 og ville fiske frem til kl. 14:00. Vinden var hård og regnen viste sig også fra sin dårlige side. Efter ca. 1 times fiskeri fik jeg denne flotte hanfisk på 54 cm. Den tog helt ude i kastet lige hen over en tangbanke.

Fisken blev taget ved Midt Als og blev naturligvis genudsat.

Der er ingen undskyldning for ikke at tage ud :-)Der er masser af fisk og de fighter rigtig godt for tiden.

Recent Content