Endnu en flot kystørred 03-11-2013


Beretning fra Jonas.

Efter 2 x 50 års fødselsdag lørdag aften/nat var jeg godt træt. Men fiskes skulle der. Jeg kiggede ud af vinduet og så det blæste en del. (Ca. 10m/s) men sidste søndag havde jeg haft godt fiskeri ligeledes i kraftig blæst, så jeg valgte at prøve lykken igen.
Denne dag ville min far John Stavski også med. Vi startede fiskeriet kl. 11:00 og ville fiske frem til kl. 14:00. Vinden var hård og regnen viste sig også fra sin dårlige side. Efter ca. 1 times fiskeri fik jeg denne flotte hanfisk på 54 cm. Den tog helt ude i kastet lige hen over en tangbanke.

Fisken blev taget ved Midt Als og blev naturligvis genudsat.

Der er ingen undskyldning for ikke at tage ud :-)Der er masser af fisk og de fighter rigtig godt for tiden.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler