12 meter i sekundet og regn gav flot havørred på 57 cm. 27-10-2013


Beretning fra Jonas.

I dag var jeg ved kysten i 4 timer. Det gav en rigtig flot blankfisk på 35 cm. som hurtigt blev afkroget i vandet og sat tilbage. Jeg var også så heldig at fange en flot farvet havørred på 43 cm.

Senere fik jeg også denne flotte farvede hunfisk på 57 cm.

Vi ses næste gang!

Alle fisk blev genudsat

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler