MIT LIVS GEDDE 13 KG 116 CM! – Jacob Bo Ejlersen

Det var svære betingelser, da der var en hård sidevind med 10m/sek. 

Turen startet idag med min makker Kristian Gerken ved en lille privat sø, som vi ville prøve, at fiske i for, at se om der var nogen gedder i den. Jeg mistede hurtigt modet i denne sø, da der ikke rigtig var ordenlig dybde i. 

Vi rykkede så til en anden sø for, at se om vi kunne overliste en af søens gedder, som vi ved er der. Men der mistede vi også hurtigt modet. 

Vi rykkede videre til en anden privat sø, hvor vi før havde fanget mindre gedder, og jeg selv har mistet en på 6-7 kg ca  vi startet med at rigge 2 stænger til med sild på bunden, som kunne ligge og passe sig selv. 
Derefter begyndte vi at spinnefiske med vores gummidyr  efter godt 2-3 timers fiskeri, uden det mindste høre jeg pludselig bremsen på min stang med sild rende derud af, jeg lod den rende afsted med silden i ca 30-60 sek, før jeg gav modhug. 
Jeg kunne mærke, at det var en forholdsvis god fisk, da den blev omkring bunden. Efter en kort fight kunne vi konstatere, at det var en fisk omkring de 6 kg ca. Da vi skulle til, at nette den satte den øverste 3 krog sig fast i nettet, og fisken fik bidt mit fluorcarbon over på den nederste lille krog, piiisssss!!! 
Vi stod og ærgrede os lidt tid over den mistede fisk, da vi ikke har fanget fisk på den størrelse i den sø før  nå men op på hesten igen, fiskene fanger jo ikke sig selv  
Vi fortsatte med at fiske igen, og der gik ikke meget mere end 1 time, så lavede jeg lige et spinstop for, at komme nærmere bunden og pludselig sagde det bare BAAAANG, som jeg aldrig har oplevet før, og pludselig tog fanden ved fisken, og der begyndte en intens fight med den store madamme!  efter en længere fight, kom fisken mod overfladen, kunne vi godt se, at det var en fisk af kaliber, som vi aldrig har set før, den var bred som bare fanden, også var den bare STOR! Vi forsøgte at nette den 4 gange uden held, da nettet var ALT for lille til denne størrelse! 5 gang vi prøvede lykkedes det, og den var TYK som bare satan! Da vi først stod med fisken i hænderne, kunne vi virkelig se hvor stor en gedde det var. Vi smed den i vejeposen og vejet den. 

Vi troede ikke vores egne øjne! 13,07 kg sagde vægten!!  vi fik den målt 116 cm, og vi skudt nogen billeder, også ud med den igen

Jacob

Kæmpe gedde