Videoer med illustrerende tips til karpe rigs


Her kan du se nogle af de bedste tips til karpe rigs. God fornøjelse.

(Engelsktalende) Metoder vises over og under vand

(Engelsktalende) Detajleret beskrivelse af “Chod Rig”

Carp Live! Pop-up Rig Part 1 (Fed undervands action)

Carp Live! Pop-up Rig Part 2 (Fed undervands action)

Her bindes et hair rig. Den smarte ældre mand har valgt en stor krog og tyk line, så alle kan se hvad han laver.. Jeg syntes denne video er nem at forstå og halvgenial på grund af sin enkelthed. (Engelsk talende)

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler