Hattrick til Irena – stor tigerørred, spejlkarpe og stor regnbue i Bindslev Fiskepark


Som allroundfisker vil man gerne have fingrene i så mange arter som muligt, nogengange når muligheden byder sig, gerne på én fiskedag.

Bindslev Fiskepark har både fine ørreder og flotte karper. Irena fra Oksbøl satte sig i går d. 13-05-2016, for at fange en tigerørred, en spejlkarpe og en regnbueørred, og minsandten om det ikke lykkedes.

Se billederne her:

Tigerørred fanget på en hvid stripper:

P1010718

2 spejlkarper fanget på boilies:

P1010673
P1010751

En super flot regnbueørred fanget på en Mepps str. 3 – spinner i guldfarve:

P1010776

En ganske imponerende bedrift!

Stort tillykke

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler