2 græskarper indenfor 1 time – kort og simpelt – Danmark rundt med fiskestang


Med dåsemajs i tasken begav jeg mig afsted til en sø nær Varde. Jeg ville se om jeg kunne få en karpe eller 2.

Med et simpelt købeforfang til karper (2 for 30 kr.) og et kuglebly, ville  jeg se om jeg kunne være heldig. 3 majs blev ført op ad snoren, en agn-stopper for enden og så var jeg igang.

Første hug faldt indenfor 5 minutter. En fin græskarpe på ca. 3 kg. blev landet.

Et nyt kast ramte vandet og igen skulle der gå ganske kort tid før en fisk havde fundet mine majs. Linen for af hjulet og bremsen gav efter, en kort fight for at ikke stresse fisken mere end nødvendigt i morgen-heden begyndte.

3 minutter efter:

Se meget mere om min tur rundt i Danmark ved at klikke på linket herunder. Turen varer ca. 5-6 måneder i alt og allerede nu har jeg fanget mange fine fisk og forskellige arter. Der er herligt derude!

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler