Smælder fed havørred på 5,2 kg. fra Djursland – fanget med UL-grej d. 16-02-2017


storørred fra Djursland

Det er helt vildt! Jan fra Århus fik sig en oplevelse af den helt store slags i går. En storred huggede på hans ultra lette stang, hjul, blink og line og tog udløb i de første 2 minutter.

76 cm.  5,2 kg. fanget på en UL-stang af de helt små, som går fra 0-5 gram. Ikke nok med det, så brugte jan en 0,08 line, en 7 gr. stripper i perlemor/hvid

Han beskriver endvidere, at han rystede som espeløv da fisken blev landet og flere minutter efter.

Kæmpe tillykke!

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler