Et tip i særklasse! – Cykel børsteormen


Her er et lille tip, børsteorm lavet af cykelslange -fiskes med bombarda. Jeg har fanget utallige havørreder på det.

Istedet for at købe den ene eller anden dyre børstormelignende ting fra Gulp eller andet. Kan man med fordel både spare penge og fange lige så mange fisk på cykel-ormen 😉

Og den holder sig på krogen!!

Med venlig hilsen

Mads Gylling

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler