Williamson Jet Popper


Denne popper er hovedsagelig lavet til fiskeri efter tun, GT´s, kingfish med flere.

Williamson Jet popperen kan fås i 17,5 cm. – 120 gram. og  13,5 cm. –  55 gram.

På de vindstille sommerdage, dage med kraftig vind og bølger, uanset hvilke dage man vælger at tage en af disse store poppere med på fisketur i sommerperioden, så går gedderne efter den. Dog anbefales der at den bruges i søer og moser, da gedderne, i de fleste åer, ikke så ofte går til overfladen.

Den mindre model er at foretrække på grund af den lavere kastevægt, men begge modeller kan fange gedde.

De store gedder går gerne efter disse poppere, men da det netop er gedderne sagen drejer sig om, er det uundgåeligt at selv de små gedder ikke også gør sig forsøget.

Williamson Jet popperen har små huller foran, som giver lidt ekstra lokkende larm i vandet, men om det gør den mere effektiv end andre poppere af den grund alene, er tvivlsomt.

På grund af vægten kan Williamson Jet – kastes langt. Det er dog ikke altid den flyver lige godt i luften i udkastet. Alligevel fanger den ikke ofte hovedlinen eller forfanget hvilket er et plus.

Popperen kan fiskes ved at rykke i små korte ryk, lange eller ved simpelhen at rulle ind i et fast tempo. Men kun ved ryk, popper den, skubber vandet som den er lavet til og vrikker mest lokkende.

Alt i alt en glimrende og velfangende popper. Meeeen kun for dem der elsker store agn og tror på at den store. vil have stort, mindre kan også gøre det.

Du kan købe den lige her hos Tempo Trolling Center.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler