Westin Mini Swim Jerk 100 mm. Suspending


Denne jerkbait vejer 32 gram, synker meget langsomt og kaster fremragende, som en raket gennem luften. 2 væsentlige elementer når det kommer til geddefiskeri – man kan komme langt ud og fiske langsomt når det kræves. At denne Mini Swim Jerk også fisker godt, er bare endnu et plus at skrive i bogen om denne glimrende agn til rovfiskene.

Agnen kan bruges i alle vande på alle årstider. Den har også flere flotte havørreder og aborrer på samvittigheden.

Mini Swim Jerk  kan fiske ned til en dybde af ca. 2 meter.

Jerkbaiten går nogenlunde kraftigt fra side til side ved alm. jævn indspinning og laver det klassiske lækre slag til siden ved spinstop.
Da agnen er en let jerkbait, taget de fleste jerkbaits til gedderne i betragtning i dag, kan den sagtens jerkes/artistisk rykkes med, via brugen af en almindelig spinnestang, hvor kastevægten på stangen står i mål til agnen.

Den bevæger sig frækt når den jerkes og har evnen til at lokke de fleste gedder til hug.

Du kan købe den hos Forst og Jagthuset lige her.

Denne gedde med flere blev taget på den rød/gule øverst i billedet ovenover her, i januar 2015:

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler