Westin – Mike The Pike – model: 17 cm. 42 gram


Mike The PIke. Geddewobleren der kun kan være lavet for at tilfredsstille lystfiskerens øje. Forklaring følger:

Kroppen er blød og hovedet hårdt. Kroppen kan udskiftes.

Pris for den mindste model ligger fra ca. 100 til 120 kr. i de fleste grejbutikker.

Mike The Pike har bløde finner der vibrerer en smule. Woblerens gang i vandet er ikke imponerende og der er rigeligt med woblere derude på markedet som går bedre og derfor også fanger flere fisk, til langt billigere priser.

Vi har flere gange testet den mindste model på 17 cm. og 42 gram, og det er sikkert at sige, at wobleren får dumpekarakter.

På første tur blev en gedde på knap 1,5 kg. kroget, landet og genudsat. Meget fint, men vores Mike The Pike, var revet midt over.

Altså 100 kr. smidt ud af vinduet på – én – mindre gedde. Efterfølgende blev der fisket med en lille gummifisk til 3 kr. der klarede 3 gedder i samme størrelse uden de store dikkedarer.

De andre gange skulle der ikke mere end et par gedder til, før at Mike The PIke´s krop igen var færdig. At man har lavet en så flot wobler er én ting, men at lave den så skrøbelig til ferskvandsfisken som hugger mest aggressivt af alle herhjemme, er at pisse ned i lystfiskerens waders mens vedkommende står og fisker i dem.

Mike The PIke er for dyr, for uholdbar og går for snævert og U-provokerende i vandet.

Du kan købe den lige her hos Outdoor i Centrum.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler