Vores praktikant kan det der med gedderne!


Foto: Sonny Tornak

Jeg selv og en kammerat havde aftalt at vi skulle prøve og tage ud og fiske i en privat sø, der ligger i et stykke skov, som en af mine venner havde sagt vi gerne måtte benytte til at fiske i. Søen bliver ellers kun brugt til jagt, så hvad der kunne lure i dybet kunne vi kun gisne om..

Kl 8 om morgenen havde vi aftalt at min kammerat skulle hente mig, for vi ville tidligt afsted for og få mest muligt tid at fiske i….
Vi kom ud til søen som ca. var på størrelse med en fodboldbane. Der blæste en smule da vi ankom men hvad gør det, fiskes skulle der! Vi skyndte os at rigge stængerne til. Jeg valgte en stor wobler i orange og min kammerat satte en rød og sort Hairy Killer for enden af sit stålforfang.

Vi begyndte og fiske rundt omkring i søen, pludselig råbte min kammerat at der var hug, men gedden ville ikke hænge ved og slap sit tag i krogen. Vi fiskede videre og det blev til mange kast før der skete noget. Lige pludselig kunne jeg mærke et kæmpe ryk i stagen og gav et kæmpe modhug. yeeeeesssss! der var fisk på.

Jeg råbte overrakset ” For satan jeg har bid..! Jeg tror den er herre stor!”

Efter en lille fight på ca. et par minutter kunne jeg se en stor gedde komme op til overfladen og ganske rigtigt, det var en stor gedde!

Vi havde desværre ikke målebånd eller vægt med, men vi fik taget et par billeder og jeg var mega stolt! Det er den største gedde jeg til dato har fanget.

Gedden var lige oppe nogle sekunder til et par billeder bagefter fik det flotte dyr sin frihed igen…

Fed fed dag!

Foto: Sonny Tornak

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler