Tip til Savage Gear’s soft4play


Når det gælder geddefiskeri kender næsten alle til Savage Gear’s soft4play, og alle der har fisket med dem har sikkert fundet ud af hvor gode de er. Det er en superagn! Men også en relativ dyr agn.


Savage Gear har udviklet en lim til at lappe rifter med, men på et tidspunkt går de simpelthen helt i stykker. Jeg mistede selv omkring 10 stk. i sommeren 2013 og det er en dyr omgang når budgettet er stramt. Det er her mit tip kommer ind i billedet.

Ved at købe en pakke lipsculls fra Savage Gear og fjerne skeen kan man fiske soft 4play i overfladen på samme måde som før, og agnen får endda et langsomt synk når man laver spinstop.


Desuden  hiver og river fisken ikke så meget i din agn. Dette forøger altså levetiden af din agn betydeligt og har virket for mig! Hvis du vil fiske med skeen synes jeg det er en fordel, at montere en ekstra svirvel eller springring mellem krogen og lipscullen, da det giver en bedre krogning og agnen får en bedre gang i vandet.

Alt dette gør at din soft4play lever længere og fanger flere gedder!

Du kan købe Savage Gear’s soft4play lige her.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler