Fiskeri med popper


Intro til popperfiskeri

Beskrivelse af poppere og deres funktion:

En popper er en overflade-agn, det vil sige at den flyder og derved kun er beregnet til at fiske med i overfladen.. Typisk skal den imitere en frø, mus eller snog som svømmer i overfladen som alle er en del af geddens fødevalg. En popper kan også imitere skadet fisk der kæmper for sit liv ved at plaske rundt i overfladen.. Poppere fås i alle former, farver og størrelser.

Popperfiskeri ligger hos mange i top 3, over de absolut sjoveste metoder der bruges til at fange gedde med.
Fiskeriet foregår oftest i lavvandede søer, moser, åer, kanaler og brakvandsområder.
Sommetider lader gedden sig dog friste nede fra dybet. Det er ikke urealistisk at se en gedde komme med høj fart nedefra, for at tage popperen med sig helt ud af vandet i et voldsomt, men fantastisk spring.

Popperfiskeri giver dig muligheden for at se hvert eneste hug, oftest på en måde så man får sig et lille chok, i nogle tilfælde et meget stort et.
Kast popperen mellem eller tæt på åkander, over grøden, kast i det lave vand, somme tider, meget lave vand hvor gedden har fundet sig en rende eller en hulning i bunden den kan gemme sig i. Jeg kan kraftigt anbefale denne form for fiskeri til alle, der har rettet deres kærlighed mod geddefiskeri.

Popper video

Popperen bliver her fisket mellem-omkring åkanderne. regelmæssige spinstop bliver brugt, hvilket kan være den sidste lille provokerende faktor der får gedden til at hugge..
Da vandet her er forholdsvis stille, bliver der brugt en mindre popper for ikke at skræmme gedden når den rammer vandet.

Anbefalet grej

Denne grødefri frø-popper er uundværlig i grejboksen når grøden og åkanderne pryder søen og mosen i sommerhalvåret.

Popperen vejer 6 gram og er 10 cm lang.

Fås i flere farver.

Køb den her

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler