Endelig en større fisk på krogen i Sølvdal – 27/12

Dagens tur var sammen med Peter til Sølvdal Lystfiskersøer.
Vi startede meget tidlig, endnu inden det blæsende og våde vejr havde vist sig.
De første timer var en noget kølig omgang, hvor det efterhånden begyndte at blæse noget op, uden fisk på krogen, som ellers ville have givet lidt varme.

Put and take sø

Søen lige efter vi var stoppet, det både blæser og regner.

Da de aftalte timer var ved at være forbi rykkede det i min bundsnøre, fluks fik jeg fat i stangen og begyndte indspinningen, meget langsomt kom fisken så tæt på land at vi kunne se det var en større fisk, men var endnu ikke klar til at komme i nettet, den tog flere udløb inden det lykkedes at få den nettet, det viste sig at være en regnbueørred på 3,610 kg, endelig en større fisk til mig, har ikke fanget noget i den vægtklasse siden først i oktober.

Ørred put

Min regnbueørred på 3,610 kg.

Nå men stangen blev igen gjort klar til at fiske, da Peter opdagede at der nok også var bid hos ham, jo den var god nok, men men men, da han begyndte indspinningen var snøren een stor filterklump ude ved spidsen af stangen, nu var der så ikke andet at gøre, end at hive snøren ind med hænderne, en noget usikker måde at få en fisk ind på, men det lykkedes os at få den på land efter lidt fjumren med snøren, vægten stoppede ved 3,130 kg.

Ørreden

Peter med bassen på 3,130 kg.

Hold da op for en afslutning på dagen, de to fisk kom på land indenfor det sidste kvarter vi fiskede.
Da vi var ved at pakke sammen og gøre fiskene rene, begyndte det at regne, vi var enige om at vi havde været heldige med vejret, ingen regn mens vi fiskede.

Knæk og bræk
Lone