En regnbue fra Storkesøen – 10-02-2014

Endelig var isen ved at være smeltet i flere P&T så jeg igen kunne komme ud med snøren, i dag var dagen så kommet hvor jeg ville en tur til Storkesøen i Ribe, hvor jeg havde lavet en aftale med Peter om nogle timers fiskeri og hyggesnak.

IMG_4163
Let regn en lun februar dag.

Vi mødtes ved søen, fik betalt og grejet gjort klar til start kl. ti. Vi startede begge ud med aktivt fiskeri, med en lang line påmonteret en trekrog og et lille stykke bly ca. 30 cm. over krogen og powerbait som agn, jeg havde valgt at starte med salmon egg som lokkemad. Efter nogle kast med indspinning i meget lav hastighed havde jeg bid, en regnbueørred kunne ikke modstå fristelsen og havde smagt på powerbaiten, efter flere gode udløb var den klar til at blive nettet, det viste sig at være en pæn fisk på 1,920 kg., yes, det var en god start på dagen….

IMG_4161
1,920 kg regnbueørred.

Efterfølgende fortsatte jeg med powerbait og langsom indspinning, men da der havde være stilstand i længere tid sadlede jeg om og fiskede med en flue efter bombarda, det gav flere meget forsigtige nap, men ingen fisk på krogen.
Peter havde heller ikke i dag heldet med sig , kun et enkelt nap blev det til for ham.

IMG_4164
Store sø set fra broen.

Efter en dejlig dag ved Storkesøen som sluttede med lidt regn, var det tid til at pakke sammen og få rengjort fisken, så den var lige til at putte i fryseren ved hjemkomsten.

Hilsen
Lone