Skive Fjord Camping – City Camp med panoramaudsigt


Fiskeri ved Skive Fjord Camping

Skive Fjord Camping ligger med en helt unik udsigt over Skive Fjord. Her kan der fanges fisk bare 150 meter fra hytterne. Blot 4 km væk fra campingpladsen ligger Karup Å, der af mange er kendt som et af verdens fineste vande til havørredfiskeri. Åen er ofte fangststed for året største danske havørred. I Karup Å kan der, udover havørred, også fanges bækørred, regnbueørred, ål og gedde.

Er der ikke held med fiskeriet i fjorden elller Karup Å, er der i området omkring Skive Fjord Camping og Limfjorden, næsten garanti for fangst hos områdets mange Put & Take-søer. Her kan børnene også nyde fiskeriets glæder og fange krabber fra de lavvandede strande.

Camping- eller hytteferie med panoramaudsigt

På Skive Fjord Camping kan du bo i campingvogn eller hytte med unik udsigt over Skive Fjord. Campingpladsen er placeret på en sydvendt skråning, og hele pladsen er derfor anlagt i terrasser for at give den bedst mulige udsigt til alle. Her er plads til alle størrelser campingvogne, autocampere og telte.

Der er også mulighed for at leje hytter på campingpladsen. Skive Fjord Camping har 4 forskellige typer hytter – fra standard til det ultimative luksus mobil home.

På campingpladsen er der flere faciliteter såsom internet, køkkener, bade, toiletter, swimmingpool, bordtennis, airhockey, bordfodbold, bordtennis, legepladser og aktiviteter for børn – alt inkluderet i prisen!

Klik her for at læse mere om Skive Fjord Camping

Kontakt

Skive Fjord Camping

+45 97514455 (9-16)

info@skivefjordcamping.dk

Marienlyst Strand 15

DK 7800 Skive

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler