Hjarbæk Fjord Camping – fjorden og alle åerne


Hjarbæk Fjord Camping

Intro:

Hjarbæk Fjord Camping ligger tæt på flere gode havørred-åer. Heriblandt kan nævnes Karup Å, Simested Å, Jordbromølle Å, Skals Å og Fiskbæk Å.
Der kan købes kort til dem alle i informationen på pladsen.

Fra campingpladsen og ned til fjorden er der beskedne 100-150 meter. Det er begrænset hvor mange lystfiskere der fisker i Hjarbæk Fjord, det er derfor også kun ganske få der kan prale af, at have landet en havørred deri.
Alle ovennævnte åer løber ud i fjorden, så spørgsmålet er, om det ikke bare drejer sig om at finde den rigtige plads.

DSCN0287[1]

Fakta om fiskeri i området:

Karup Å
Fangstmuligheder: Havørred, bækørred, ål, gedde, helt, aborre, brasen og skalle. Der findes desuden en bestand af regnbueørred og kildeørred (undsluppet fra et dambrug)

Simested Å
Fangstmuligheder: Laks, havørred, bækørred, regnbueørred (steelhead), helt, gedde, fredfisk og ål.

DSCN0275

Jordbromølle Å 
Fangstmuligheder: Havørred, bækørred, helt.

Skals Å
Fangstmuligheder: Havørred, bækørred, gedde, aborre, brasen og ål. Desuden trækker helt og steelheads op i åen hvert år.

Fiskbæk Å
Fangstmuligheder: Havørred, bækørred.

Hjarbæk Camping

Hjarbæk Fjord
Fangstmuligheder: Ål, fladfisk og havørred. Man satte i år 2002, 3000 pighvar ud i fjorden med en gennemsnitsstørrelse på 10 cm. Spørgsmålet er – hvor store de er i dag og er de stadig i live. Alt er muligt.

Hjarbæk Fjord Camping kort info:

Fryser: Ja

Renseplads: Ja

Indkøbs-muligheder: Pladsen har sin egen købmand med dagligvarer, kvalitetskaffe, pizza og sandwich.

Internet: Ja

Det kuperede terræn i området omkring Hjarbæk Fjord Camping er unikt og yderst appellerende til det naturelskende øje
Uanset om man kommer som familie eller fiskekammerater er der noget at give sig til, både i form af aktiviteter og naturoplevelser.

Den ene del af campingpladsen har pladser med læ, sol eller skygge. Den anden del består af terrasser. Når du er på en af terrasserne er der en fantastisk udsigt over Hjarbæk Fjord og solnedgangen er intet mindre end spektakulær derfra.

Renseplads og fryser kan ligeledes findes på pladsen.

Overnatnings muligheder:

Udlejning af hytter og campingvogne. Pladser til: Campingvogne, telte og autocampere.

For mere information om Hjarbæk Fjord Camping: Klik her

Efterskrift:

En af de dejligste campingpladser jeg har besøgt i mit liv. Service, som er en stor del af camping-oplevelsen for mig, er i top.
Fantastisk beliggenhed, naturen omkring pladsen er lige i skabet. Der er mulighed for at slappe af med udsigt over fjorden – højt over marker og skove, før man tager afsted mod en af de mange spændende og fiskerige åer.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler