Hedebo Strand Camping – fiskeriet i området er sublimt! Intet mindre


Hedebo Strand Camping

Intro:

En, to, tre, fire skridt – så er man ude af sin campingvogn, hytte, autocamper, camp-let eller telt og nede på stranden. Sådan føltes det ihvertfald som campist på denne campingplads og for de østligste beliggende campister, er det da også en realitet.
På Hedebo Strand Camping får man rigtigt følelsen af at være ved vandet døgnet rundt, uanset hvor man er på pladsen. salt-bærende friske vinde stryger over området, Hedebo Strand Camping inklusiv, som på fornuftig vis har sørget for læ til de campister der lyster det..

Fiskeriet nær pladsen er sublimt! Intet mindre..

DSCN0781[1]

Fakta om fiskeri i området:

Stranden mellem Sæby og Frederikshavn (Hedebo Stand Camping er placeret ned til denne)
Fangstmuligheder: 
Skrubber, rødspætter, hornfisk, makrel, havørred, fjæsing, ål. En sjælden gang imellem laks.

3 km. til Sæby Havn
Fangstmuligheder: 
Havørred, hornfisk, makrel, sild, brisling, ål, ålekvabbe, fjæsing, rødspætte, skrubbe og til tider pighvar.

DSCN0734[2]

Ca. 3 km. Sæby Å
Fangstmuligheder: Skalle, laks, havørred, bækørred, ål.

Vandet både langs stranden og ved havnen er fyldt med fisk!

Hedebo Strand Camping Kort Info:

Fryser: Ja

Renseplads: Ja

DSCN0761[1]

Indkøbs-muligheder: Pladsens har egen købmand samt café/restaurant.

Internet: Ja

Denne campingplads har det hele til alle der ønsker en lækker ferieperiode med alt inklusiv. I fiskeriets tegn skal der nævnens at, uanset alder, kan man fange fisk nær Hedebo Strand Camping. Sæby Havn er det nemmeste sted for børnene at smide snøren i og iøvrigt også der hvor fiskene står tættest.

DSCN0767[1]

Se mere på deres hjemmeside: Klik her

Overnatnings muligheder:

Udlejning af hytter og campingvogne.
Pladser til: Campingvogne, telte og autocampere.

Efterskrift:

Jeg har været en del ved Middelhavet og Atlanterhavet i mine yngre år. Det turkisblå vand og de mange fisk deri glemmer jeg aldrig.
Da jeg besøgte Sæby Havn og stranden ved Hedebo Strand Camping, havde jeg det som om at jeg var tilbage i tiden. Den artsrigdom jeg oplevede langs Frankrig, Spanien, Tyrkiet og Portugals kyster, samt det liv der morgen, middag og aften kogte i vandoverfladen, var meget lig det jeg på 4 dage oplevede lige der i det østlige danske Nordjylland.

Det var ikke let og heller ikke med megen lyst, at jeg satte mig op på min cykel for at køre videre nordpå, på min Danmark Rundt tur.
Frisk fisk hver aften og så mange arter i så store antal, er ikke lige det jeg som lystfisker har og havde lyst til at forlade.

Jeg vender tilbage – snarest!

(alle fiskene på billederne blev taget på de 4 dage og billederne viser alligevel kun en brøkdel af fangsterne.)

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler