Ejsing Strand Camping – Limfjorden og underskøn natur


Ejsing Camping

Intro:

Ejsing Camping ligger ned til Venø Bugt (Limfjorden). Fjord/kyststrækningen tilbyder meget blandede bundforhold der gør det muligt at fiske efter flere arter.

Pladsen ligger tæt ved marker og enge så man for alvor føler sig langt væk fra byens stress og jag. Det er muligt at få plads med udsigt over Venø Bugt. Der er ingen større veje tæt på Ejsing Camping så larm fra biler er stort set ikke eksisterende.
Naturen i området er smuk og som kystfisker er strækningen nord for campingpladsen umådelig lækker at fiske langs. De høje skrænter og mange stensætninger giver ro i sindet og til tider læ for vinden.

DSCN0244

Fakta om fiskeri i området:

100 meter til Limfjorden
Fangstmuligheder: Havørred, multe, hornfisk, skrubber.

Ejsing Camping kort info:

Fryser: Ja

Renseplads: Ja

Indkøbs-muligheder: Pladsens har egen kiosk og der er ligeledes indkøbs-muligheder i Ejsing by (2 km.)

DSCN0222

Internet: Ja

Overnatnings muligheder:

Udlejning af hytter og campingvogne.
Pladser til: Campingvogne, telte og autocampere.

For at bestille plads, se priser og få mere info om Ejsing Strand Camping: Klik her

Efterskrift:

En meget behagelig og rolig campingplads. Simpel og ligetil. Jeg fandt ro og fred til mit fiskeri og til at nyde naturens behagelige “larm” som jeg helst vil have den. Under mit ophold fiskede jeg 2 fulde dage langs kysten. Da det var i maj måned 2014 fik jeg rigtig mange hornfisk. Jeg så nogle store multer jeg vil skyde til 5+ kg. Meget imponerende. De gik langs stensætningen tættest på campingpladsen. Havørrederne så jeg ikke så meget til, men man kan ikke være lige heldig hver gang.

Absolut et besøg værd for lystfiskere og naturelskere.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler