Dag 5 – Knusende – se tilføjelse (Mejdal Camping)


Efter aftale med lejrchefen DCU Camping Mejdal, skulle jeg komme i dag d. 24.05. Det gjorde jeg.
Efter at have fået henvisninger til teltpladsen der ledte til ingensteder, gik jeg atter tilbage for at høre hvordan jeg kunne finde derhen. “Kan du ikke finde ud af det??” Svarede han næsvist, som fra en lille dreng der ingen manerer har lært. Derefter sagde han til mig: Jeg har ikke tid til at lege med dig nu, jeg gør toiletter rene!”.

En sådan behandling kan man næsten kun grine af, men fakta er, at service mange steder er ikke eksisterende i dag. Overrasket er jeg ikke, bare ærgelig over at have kørt ca. 50 km. med min oppakning til, undskyld mit sprog, sådan en uopdragen lille knøs i mandekrop. Jeg har fundet en lille bed & breakfast tæt på Mejdal Camping hos et sødt og venligt ældre par, så det er ikke skidt det hele. Fisket bliver der ikke meget af i dag, men jeg tager revanche i morgen.

Mejdal Camping er ikke et sted jeg behøver at besøge igen.

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler